Pretraži

„Imam anksioznost, ne znam kako ću to preživeti“: Andrija Jo doneo važnu životnu odluku, pa podelio uzbuđenje povodom velikog koraka

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenser Andrija Jo obavestio je svoje pratioce o važnoj odluci koju je doneo.

Pored svojih karijera na društvenim mrežama od kojih naši najpopularniji influenseri zarađuju ozbiljne sume novca, veliki broj njih je odlučio i da nastavi svoje školovanje, te neki još uvek pohađaju fakultet, dok drugi već imaju svoje faukltetske diplome.

Jedan od njih je i Andrija Jo koji je pre izvesnog vremena odlučio da napravi pauzu u studiranju i to pred kraj, sa samo jednim preostalim ispitom.

Međutim, čini se da je influenser odlučio da se vrati višem obrazovanju, te je i ovo jedna od novogodišnjih odluka uz koje je potpuno odlučio da promeni svoj način života.

On je lepe vesti podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a zbog svega ga je obuzela nervoza, ali i uzbuđenje.

„Ja sam toliko uzbuđen, ali ja danas posle dve godine ponovo krećem na fakultet, idem na predavanja. Znate da mi je ostao onaj jedan ispit da završim ceo fakultet koji sam ja kulirao i vežbao sam ceo februar za taj ispit, a sada kreću i predavanja pa hoću da idem da vidim šta se tamo radi, ali ljudi ja se toliko osećan čudno. Ja kao sad idem na fakultet, zamislite mene sad da dođem tamo i sedim u klupici i pišem kao nešto. Ne znam, ja imam neku anksioznost, ne znam kako ću to danas preživeti“, otkrio je Andrija.

On je potom dodao i kako se sve ovo uklapa u njegove planove za novu godinu.

„E, ali 2024. je moja godina prosvetljenja. Pričali smo ono za hranu i sve, za lošu ishranu. Pored toga, od početka ove godine, ja sam se toliko posvetio edukaciji, između ostalog i ovo za fakultet, ali i edukaciji o sopstvenom razvoju, pročitao sam dosta knjiga, odgledao mnogo podkasta od početka godine. Ljudi, ja sam nova osoba, ja toliko osećam da sam se promenio, da sam sazreo, da ja ne znam kako to da vam opišem, ali eto. Ispit se nadam da ću završiti brzo, da mogu da se posvetim ovome, ali hoću da ga završim da imam diplomu, da napokon bude Andrija Jović, inženjer“, rekao je mladi influenser.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence