Pretraži

“Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu“: Tanja Savić otkrila sve detalje ljubavi sa novim dečkom, pa priznala da mu priprema veliko iznenađenje

News
0
Foto: Instagram printcsreen/tanja_savic_private

Tanja važi za jednu od poznatijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, te je oduvek bila u centru pažnje zbog svoje muzike, a sada je progovorila i o svom privatnom životu koji inače ne stavlja u prvi plan prrd kamerama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Karijeru je započela još u mlađim danima, a o njenom uspehu svedoče i brojni hitovi koje već godinama ne prestaje da niže.

Tanja je sada u razgovoru za domaće medije progovorila o karijeri, otkrivši da će uskoro izaći i njen novi album nakon čega će početi i sa svojom turnejom.

Pored koncerata po gradovima, ni Arena neće izostati, jer kako Tanja kaže:“Ona to duguje publici“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Nakon albuma sledi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Volela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red. Nekako zračim drugačije – priznala je Tanja za Blic.

Tanja se ovom prilikom dotakla i priče o svom partneru sa kojim već nekoliko meseci uživa u ljubavi, i otkrila kakvo mu iznenađenje priprema povodom rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Sad mu pripremam jedno iznenađenje, on ništa ne zna. On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije – otkrila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Na pitanje da li priželjkuje udaju i šta o tome misli, Tanja je vrlo rado odgovorila.

– Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole – izjavila je Tanja, za Blic.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News