Pretraži

MADONA POZIRALA SA POZNATOM SRPKINJOM: Obe u crnim autfitima pokazale zašto su osvojile Holivud (FOTO)

Showbiz
0
Madona
Foto:Printscreen/Instagram:madonna

Madona je na svom instagram profilu povodom izložbe njenog najstarijeg sina objavila niz fotografija, a na jednoj od njih se našla i poznata umetnica iz Srbije, Marina Abramović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madona važi za jednu od osoba koja je veliki poštovalac umetnosti, a ona je ujedno i promenila modernu kulturu u javnom svetu.

Međutim ovog puta je bio fokus na Madoninom najstarijem sinu Roku Ričiju koji je organizovao svoju spektakularnu izložbu u saradnji sa poznatim fotografom Luiđijem i Iangom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rocco Ritchie (@roccoritchie)

Na izložbi Madoninog sina su se mogla videti razna njegova dela gde je kombinovao fotografiju i slikanje na praznom platnu uz pomoć ljudskih tela.

Nesvakidašnji događaj su posetili mnogi umetnici, a jedna od zvanica bila je vizuelna umetnica Marina Abramović.

Madona
Foto:Printscreen/Instagram:madonna

Madona se tom prilikom fotografisala sa Marinom u znak zahvalnosti što je došla da poseti izložbu njenog sina i da pruži podršku.

Svima je za oko zapao Madonin stajling, jer je ova pop zvezda na sebi imala „all black“ autfit, ali je sve bilo sa merom i izgledalo je fantastično.

Ona je na sebi nosila korset crne boje koji je ukombinovala sa asimetričnom suknjom, dok je na rukama imala crne kožne rukavice, a kao aksesoar nezobilazni modni detalj svih zvezda, “Dior“ sunčane naočare koje podsećaju na popularni model istog brenda iz 90-ih godina.

Ni Marina nije mogla da prođe nezapaženo, jer je na sebi nosila dugačak crni kaput koji je njen zaštitni znak, dok je preko toga nosila krzneni prsluk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

  • Magično veče u Palazzo Reale! Izložba je bila neverovatna, ali gledati kako moj sin Roko slika manekenku uživo je bilo zaista magično iskustvo dok su muzičari svirali Ravelov „Bolero“. Trenutak koji nikada neću zaboraviti! Bravo. Tako sam ponosna na tebe i sigurno najsrećnija mama na svetu! Hvala svima koji su to omogućili– napisala je Madona ispod svoje objave na Instagramu, a zatim tagovala Marinu Abramović i još neke od poznatih umetnika.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz