Pretraži

„VOLIM KAD MOGU DA SE OBUČEM KAO KRETEN“: Anja Bla stajlingom pokazala da ne mari za TUĐA MIŠLJENJA (FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla podelila je sa svojim pratiocima jednostavan stajling u kom se oseća najprijatnije.

Anja je pre nekoliko dana otputovala na Sejšele, odakle rado sa svojin fanovima deli egzotične predele i mesta u kojima uživa na ovim ostrvima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ања (@anjablaa)

Influenserka je sada uporedila nekoliko udaljenih destinacija koje je posetila ove godine i za svaku izdvojila i pozitivne i negativne strane, a kako je otkrila ovo putovanje je bio rođendanski poklon za njenu mamu. 

Poznato je da se Anja Bla nekoliko puta našla na meti negativnih komentara, a nedavno je izazvala podeljena mišljenja na društvenim mrežama kada je ušla u sukob sa decom koja kada je vide u gradu u kolima njenog dečka, Bake Praseta, jure za njom po putu i trude se da uslikaju auto.

Mlada influenserka se ne libi da odgovori na negativne komentare, te ima jasno izražene stavove i mišljenja na razne teme, a sada je otkrila zbog čega još voli da putuje i zašto najčešće bira udaljene i egzotične destinacije.

Naime, ona je podelila sliku u jednom jednostavnom stajlingu i otkrila zašto ovako ne može da se oblači kod kuće.

„Što volim mesta na kojima mogu da se obučem apsolutno kao kreten, a niko neće obratiti pažnju. Ne kao kod nas, moram otići do prodavnice ful sređena da me ne bi videla neka kompleksašica koja će da mi piše jao imaš toliko para, a tako se oblačiš, bljuc“, napisala je Anja.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence