Pretraži

LUNA ĐOGANI OBJAVOM RAZNEŽILA SVE: Evo kako je influenserka dočekala 2024. godinu!

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani raznežila je sve objavom na Instagramu, pa istakla koje su joj želje za narednu godinu!

Luna Đogani je ove godine postala mama po drugi put. Ona je svojoj prvoj nalsednici Miji podarila mlađu sestru Lanu, koja je upotpunila porodicu Miljković Đogani.

Luna i njen suprug Marko Miljković žive u skladnom braku, a kroz njihove svakodnevne objave u kojima pokazuju sve momente iz svog života, oni stavljaju do znanja koliko u njihovom domu vladaju ljubav i harmonija.

Sada je influenserka porodničnim slikama i zaokružila ovu godinu, pa istakla koje su njene želje za narednu.

Luna je na Instagramu postavila sliku njenih naslednica i emotivnim opisom otkrila koliko joj porodica i život koji vodi znače.

– Moja 2023. će se završiti ovim prelepim slikama o kojima sam nekada sanjala, nisam zamišljala da ću biti mlada mama sa dvoje male dece, ali sam zamišljala da budem srećna i ispunjena i to i jesam!!! I zaista u ovoj novoj 2024. samo to želim… – istakla je Luna, pa nastavila.

– Da zaista budem srećna, mirna i da svi oko mene budu zdravi i zadovoljni… nije „kliše“ rečenica ali zaista bih volela MIR U SVETU, da ružno i loše stane i da svako dete na ovom svetu ima ovaj istinski, najlepši osmeh na licu… da svako bolesno ozdravi , svako nesrećno pronađe sreću, i da decu ne dira niko…pustimo decu da budu srećna i zdrava. – požela je ona, pa svima fanovima čestitala Novu godinu.

– Neka ova 2024. bude baš sve to….A ja završavam ovu prethodnu sa mojim anđelima i neka ih Bog čuva. Šaljem puno ljubavi! – završila je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna se na samom kraju osvrnula na najdragoceniji poklon koji je dobila prethodne godine i zbog koga će 2023. pamtiti kao najlepšu, ali i kao godinu u kojoj je dosta naučila o samoj sebi

– 2023. hvala ti, bila si najlepša jer si mi podarila još jednog anđela! Bila si puna izazova, promena i iskušenja ali si me i dosta naučila! Šta god da me čeka u sledećoj, spremna sam. – napisala je ona u opisu videa u kom su se pronašle najlepše uspomene iz prethodne godine,  video možete pogledati ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz