Pretraži

„SVE JE KRENULO IZ ZEZANJA“: Marko i Luna otkrili da pokreću emisiju, pa pokazali kako izgleda njihov studio

News
0
Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Luna Đogani i Marko Miljković imaju zajednički Jutjub kanal koji im je jedan od primarnih poslova, a sada su rešili da prošire biznis.

Niame, poznato je da je nakon rijalitija Luna sebi obezbedila nekretninu u elitnom delu Beograda, a kada se udala za Marka Miljkovića sa kojima danas ima dve ćerkice, oni su se preselili u veći stan i aktivno vode svoj Jutjub kanal, kao i brend koji je Marko pokrenuo.

Marko je sada, na svom Instagram profilu, pokazao da su rešili da naprave studio za emisiju u kojoj će dovoditi goste, a koja će biti dostupna na njihovoj Jutjub stranici. 

  • Sve je krenulo iz zezanja – napisao je Miljković koji je potom objavio još jednu fotografiju iz studija.
LUNA ĐOGANI MARKO MILJKOVIĆ
Screenshot: Instagram/marko.miljkovic

Papuče moraju da se slažu sa ambijentom – dodao je on.

Kako se može primetiti u studiju dominiraju dve boje – sivi zidovi kao i tepih u istom tonu, a dvosed i fotelja su zelene boje.

  • Ne smem mnogo da otkrivam, svi će se iznenaditi. Spremamo nešto novo, da dignemo ceo naš kanal na novi nivo. Spremili smo studio kao što možete videti, i intervjuisaćemo i poznate i nepoznate ljude koji vrede i imaju šta da kažu. Ne smem da otkrivam hoće li Luna biti voditelj, možda nam se pridruži neko treći. U svakom slučaju očekujemo da sve ovo bude super – izjavio je za „Blic“ Marko Miljković

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News