Pretraži

DUPLO MLAĐA OD NJEGA: Leonardo Dikaprio zbog nove izabranice na meti podsmeha – svi se pitaju samo JEDNO!

Showbiz
0
leonardo dikaprio
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Godinama unazad je ozloglašen zbog toga, jer sve devojke sa kojima je bio su imale do dvadeset i šest godina, a nakon toga sledi raskid. Da li je to slučajnost ili im je to ''rok trajanja'' – nismo sigurni.

Prema poslednjim saznanjima viđen je sa manekenkom Vitorijom Ćereti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Prvi put su viđeni ove godine početkom avgusta na Ibici, a izvori bliski njemu su izjavili za jedan magazin kako je Dikaprio došao u Milano da bi podržao svoju izabranicu na nedelji mode

Vitorija Ćereti je bila u braku sa didžejem Mateom Milerijem do juna 2023. godine, a ubrzo nakon razvoda je viđena sa Dikapriom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Jedna od aktuelnih teorija koju je nemoguće preskočiti, je to da on potpisuje sa svojim devojkama ugovore, jer nijedna posle raskida, a ni tokom veze nije nikada davala izjave o njihovom odnosu.

Kada je u pitanju njegova nova devojka, s obzirom na to da ima 25 godina, ljudi na internetu su se našalili da ima fore još 365 dana.

Fanovi popularnog glumca s nestrpljenjem iščekuju da vide kakav će biti ishod i da li će veza holivudskog zavodnika ovog puta potrajati i nakon što njegova izabranica napuni 26 godina! 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz