Pretraži

„Krijem ga zato što je lepši od mene!“ Malo ko zna da Relja Popović ima starijeg brata – bavi se javnim poslom, a evo kako izgleda! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Relja Popović je poznat po tome što od početka pojavljivanja u javnosti svoj privatan život drži u tajnosti, te mnogima detalji o njemu nisu bili poznati, između ostalog i to da Relja ima starijeg brata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Relja retko priča o svojim najbližima, pa i kada ih spomene trudi se da to bude u što kraćim crtama ne bi li sačuvao njihovu privatnost. Pored toga, kroz par Reljinih intervjua se moglo primetiti da je vrlo emotivan u razgovorima na temu porodice, posebno majke Zoje Bregoli, koja je bila čuvena balerina.

Ipak, u javnost je dospeo detalj koji mnogi nisu znali, a to je da Relja ima starijeg brata, a kada su ga mediji jednom prilikom pitali zašto ga „krije“, Relja je u svom stilu dao duhovit i zanimljiv odgovor.

“Zato što je lepši od mene, moram da ga krijem“, rekao je Relja tada, a kasnije je otkrio da ne želi da pokazuje brata, jer poštuje njegovu privatnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Njegov rođeni brat, Miša Popović se takođe bavi javnim poslom, odnosno vodi Jutjub emisiju kao i Instagram profil posvećen pop kulturi.

Na profilu se može naći i dosta umetnika koje Relja voli, ali se moglo videti i par objava posvećenih Relji i njegovoj muzici.

“Tuga iz Porschea“ je jedna od Reljinih numera koja se našla na Mišinom Instagram blogu, a komentarom je stavio do znanja da je upravo ta pesma nešto najbolej što je čuo i video skorije.

Foto:Printscreen/Instagram:okej.hokej

“#hokejslusa Relju “Tuga iz Porschea” Ovo je nešto najbolje što sam skorije čuo i video, ne mogu mnogo ni da pišem iskreno. Nađite na yt i plačite“, napisao je Miša tada.

Nije tajna da je ova pesma posvećena njihovoj mami, te da je na jednom od njegovih lajv izvođenja Miša bio u publici dok je izvodio ovu numeru.

Relja je na samom početku izvođenja pesme “Tuga iz Posrchea“ prišao Miši koji je bio kod bine i zagrlili se, čime su obojica pokazali svoju pravu bratsku ljubav, kao i da im je ova pesma veoma bliska srcu.

Na Reljinom Instagram profilu se ne mogu naći fotografije sa njegovim bratom, dok je Mišin Instagram privatan, ali na Jutjubu i dalje postoji snimak njegove emisije gde se može videti kako on izgleda.

Ne može se ne primetiti da Relja i njegov brat i te kako liče, a iz to obojica dele ljubav prema muzici.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz