Pretraži

“Krenuli smo da se smejemo“: Seksiju nudili glavnu ulogu u hit filmu, on sada otkrio zašto je odbio ovakvu priliku

Showbiz
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznati reper Seksi iz grupe Crni Cerak iznenadio je mnoge otkrivši da je bio na audiciji za glavnu ulogu u jednom hit filmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seksi Seksi (@seksisuperstar)

Frontmen Crnog Ceraka kako ga neki nazivaju, a poznatiji u javnosti kao Seksi ne prestaje da niže uspehe od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni.

Pored muzike ovom mladom reperu nije strana ni gluma u kojoj se oprobao u filmu “Indigo kristal“, a on je sada otkrio da mu se nedavno pružila prilika da glumi glavnu ulogu u filmu „Nedelja“, koji je priča o folkeru Džeju i njegovom životu.

Kao što je poznato, glavnu ulogu u filmu odigrao je Husa koji je bio Džej u ovom fantastičnom ostvarenju i koji je nakon ove uloge pokupio simpatije publike i skrenuo pažnju na sebe i svoj talenat.

Međutim, Relja Despotović Seksi je otkrio do sada nepoznat detalj da je upravo njemu bila ponuđena uloga Džeja u filmu “Nedelja“.

Iako javnost nije bila upoznata sa ovom informacijom, Relja je ispričao u jednom podkastu ovo, pa šokirao sve kada je rekao da je sam odbio ulogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seksi Seksi (@seksisuperstar)

– Za taj film sam ja pozvan da glumim Džeja. Zvali su me i rekli su, imamo za tebe, hoćemo da se pojaviš u filmu o Džejevom odrastanju. Ništa oni meni nisu sada specifično rekli, samo da hoće da budem u filmu – ispričao je Seksi.

Kako je reper i sam istakao on je pozvan na razgovor u vezi uloge, ali mu nijednog trenutka nisu saopštili da je u pitanju glavna uloga, a i njega samog je iznenadila ova informacija kada su mu je saopštili na audiciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seksi Seksi (@seksisuperstar)

  • Otišao sam sa menadžerom našim, Dačom, i kažu: „Hoćemo da ti glumiš Džeja“. Nas trojica se gledamo ovako i krećemo da se smejemo. Džej je bio nizak, ja previsok sam za Džeja, ja beo kao sir, znaš. I daju mi da vidim Džeja i da vidim Zdravka, njegovog drugara, i ja skontam da je ta uloga viđe za mene.

Inače, Seksi u filmu „Nedelja“ glumi klinca iz popravnog doma koji pravi neprilike Iso Leri Džambi kad je bio klinac, a sama scena iz filma je omaž čuvenoj seriji Sivi Dom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz