Pretraži

Kortni Kardašijan odmah nakon porođaja planira peto dete?! Ovog puta će biti uključena surogat majka

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda Kortni Kardašijan i njen suprug Trevis Barker planiraju peto dete, ali ovoga puta preko surogat majke. 

Početkom novombra prošle godine osvanula je vest da se porodila rijaliti zvezda Kortni Kardašijan  po četvrti put i na svet donela dečaka i to u svojoj 44. godini. Ona je dete dobila sa svojim izabranikom, bubnjarom Trevisom Barkerom, a ovo im je  prvo zajedničko dete, dok Kortni ima još troje dece iz svog prvog braka sa Skotom Disikom.

Prve tri trudnoće su protekle u najboljem redu, ali četvrta nije prošla baš kako treba i Kortni je završila na operaciji, pa iz tog razloga ima strah da opet zatrudni. Ipak kako bi par zaista voleo da ima još jedno zajedničko dete pojavili su se navodi da će to i ostvariti, ali preko surogat majke.

– Kortni Kardašijan je imala tešku trudnoću sa Rokijem. Ona i Travis Barker su više nego blagosloveni što je ispalo kako treba. Par je toliko srećan zbog zajedničkog deteta, da ponovo razmišljaju o proširenju porodice, ali ovaj put uz surogat majku – otkrio je insajder za Dejli Mejl.

kortni kardašijan trevis barker
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni je pre Rokija 13 imala troje dece – 13-godišnjeg Mejsona, 11-godišnju Penelopi, osmogodišnjeg Rejna, i koje je dobila u braku sa Skotom Disikom.

Trevis Barker sa druge strane ima dvoje starije dece – Landona i Alabamu sa svojom bivšom suprugom Šanom Moakler.

Inače, rijaliti zvezda je u oktobru rekla za „Vaniti Fair Italia“ da je zatrudnela prirodnim putem nakon dve godine neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje, a to je bio razlog njenog upadanaj u depresiju.

– Kao neko ko je imao tri stvarno lake trudnoće, nisam bila spremna za strah koji donosi hitna fetalna operacija. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može da shvati taj osećaj straha – napisala je ona nedavno na svom Instagram profilu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz