Pretraži

Prvi put zajedno nakon razvoda: Susret Kanjea Vesta i Kim Kardašijan prošao sa dosta neprijatnosti (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Kanje Vest i Kim Kardašijan već godinu i po dana nisu zvanično u braku, a sada su nekadašnji supružnici po prvi put viđeni zajedno u javnosti.

Kim i Kanje su oduvek privlačili veliku pažnju javnosti, a od momenta kada su stavili tačku na svoj brak mediji dosta prate njihov odnos. Dok je Kim ostala sa decom, Kanje je vrlo brzo pronašao utehu u svojoj novoj devojci, Bjanki Sensori. Kanje i njegova nova devojka se često zajendo viđaju u medijima i to u veoma intrigantnim izdanjima, a Bjanka je kada god je u javnosti uglavnom gotovu naga.

Ipak, što se tiče viđanja, stvari sa bivšom suprugom su u poptpunosti drugačije. Naime, njih dvoje su se susreli na utakmici svog sina Sejnta u Los Anđelesu. Ono što strani mediji navode, jeste da je njihov susret bio porilično neprijatan.

Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se navodi, oni su odvojeno stigli na ovaj događaj pa su se razdvojili nakon što su razmenili nekoliko reči.

Njih dvoje su se inače, prošle nedlje sreli na Sejntovoj utakmici, a to je bio prvi put da su viđeni zajedno otkako su se rastali, iako se zajedno staraju o deci.

Inače, ona je nedavno pričala o odnosu Kanjea i Nort. pa se tada požalila svojoj sestri Kortni, kako je Kanje sposoban na sve.

– Nort će otići kod njenog tate i reći će „Tata je najbolji. On je dovoljno sposoban za sve. Nema dadilju, ni kuvara, ni obezbeđenje i živi u stanu’, onda će početi da plače i reći će ‘Zašto ti nemaš stan? Ne mogu da verujem da ne živimo u stanu“- otkrila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz