Pretraži

KORTNI I TRAVIS ODLUKOM ŠOKIRALI SVE: Njihovog sina moći će da upoznaju samo ODABRANI i za to postoji samo jedan način!

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Od kada su uplovili u vezu Kortni Kardašijan i Trevis Barker šokiraju javnost svojim izborima, a sada su još jednom iznenadili sve kada je u javnost dospela informacija o proceduri za upoznavanje njihovog tek rođenog sina Rokija. 

Naime, svi članovi porodice, ali i prijatelji, ukoliko žele da upoznaju njihovog sina moraće prethodno da dobiju – pozivnicu!

Kardašijanke već godinama privlače veliku pažnju, a izgleda da u polsednje vreme Kortni dominira u tome. Kortni Kardašijan i njen suprug Travis Barker su nedavno dobili sina, a dečaku su dali ime Roki 13. Ovo ime je svakako izazvalo veliku pažnju, ali oni se naravno nisu ovde zaustavili.

Naime, kako je naveo jedan izvor Kortni i Travis neće dozvoliti da svako dođe i upozna njihovog naslednika – za ovo iskustvo biće neophodno da dobiju pozivnicu jednog od njih dvoje.

– Kortni i Travis su svima rekli da će uzeti vremena samo za sebe i svoju malu porodicu, ali i kako bi se ona malo odmorila. Zatim će slati pozivnice članovima šire  porodice koji će moći da upoznaju njihovog naslednika, ali jedno po jedno – ispričao je izvor za medije.

Kortni je, navodno, rešila da postavi takvo pravilo kako bi zaštitila zdravlje svog sina.

– Ipak, svi misle da je to deo njene strategije da sve oko sebe drži na udaljenosti – dodao je izvor.

kortni kardašijan trevis barker
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se moglo i očekivati, baka Kris Džener će prva imati privilegiju da upozna svog unuka, a mnogi su komentarisali i da je pitanje kada će Kim dobiti pozivnicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz