Pretraži

PRIZNAO GREŠKE I ZAMOLIO ZA OPROŠTAJ: Tristan Tompson uputio izvinjenje porodici Kardašijan nakon što je javno prevario Kloi

Showbiz
0
tristan tompson
Foto: Instagram printscreen/realtristan13

Košarkaš Tristan Tompson konačno se izvinio za sve svoje greške celoj porodici Kardašijan.

Tokom trejlera za sledeću epizodu jednog od najpopularnijih rijalitija „Kardašijani“, imali smo priliku da vidimo da razgovor Kloi i Tristan tokom kojeg mu je ona skrenula pažnju da mu pojedini članovi njene porodice i dalje zameraju zbog grešaka iz prošlosti.

„U ovoj porodici ako nešto uradiš nekome, to utiče na sve“, rekla mu je ona, nakon čega su usledili njegovi odvojeni razgovori sa Kajli i Kortni, koje mu po svemu sudeći najviše zameraju neverstva koje je priredio Kloi.

Kloi Kardašijan Tristan Tompson
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: CMaidana / RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Sada sam u trenutku svog života kada mogu da stanem iza svojih grešaka i priznam ih“, rekao je on u privatnoj ispovesti, nakon čega je usledio razgovor sa Kajli.

„Moji postupci su na sve uticali na različite načine. Ali mislim da je na tebe uticalo najviše“, bilo je prvo što joj je Tristan rekao.

kajli džener
Kajli Džener, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, u februaru 2019. godine Tristan Tompson je prevario Kloi, koja je rodila njihovu ćerku Tru samo nekoliko meseci pre toga, sa Kajlinom najboljom drugaricom Džordin Vuds. Nakon toga, Kajli je prekinula svaki kontakt sa prijateljicom i stala na stranu svoje sestre, iako su njih dve bile najbolje drugarice još od detinjstva.

„Lako je sebi zamerati na stvarima za koje mislimo da smo mogli drugačije da ih uradimo, ali ne mogu da se držim za to šta sam trebala ili mogla da uradim. Samo mogu da prihvatim ono što se zapravo dogodilo i da to pustim. Mislim da sam se oslobodila srama kada sam naučila da prihvatim šta se dogodilo“, rekla je ona jednom prilikom u intervjuu 2020. godine.

Kajli se potom 2021. godine osvrnula direktno na odnos koji je imala sa Džordin, kao i na kako se oseća povodom cele situacije.

„Ja lično ne pričam sa njom, ali mislim da joj ide jako dobro u životu. Mislim da vlada velika zabluda da sam oprostila samo Tristanu. To su narativi koji se šire poput požara, a koji nisu ni zabavni ni tačni. Ja sam tvitovala i objavljivala Instagram storije. Ništa ne zameram Džordin. Mislim da ljudi greše, žive živote i uče i opraštam obema stranama“, bila je iskrena influenserka.

Ipak, ove godine mreže su brujale o ponovnom ujedinjenju Kajli i Džordin nakon što su one uhvaćene kako izlaze zajedno iz jednog restorana. Prema navodima izvora, Kajli se prva javila nekadašnjoj drugarici u želji da se pomire i smatrajući da je prošlo dovoljno vremena. Ona je, navodno, dobila i odobrenje svoje starije sestre Kloi, koja je pre toga već izgladila odnos sa Tristanom povodom ove situacije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz