Pretraži

„MUKA NAM JE VIŠE OD NJE“: Kortni Kardašijan na meti prozivki zbog kostima za Noć veštica, u sve je umešana i njena sestra Kim (FOTO)

Showbiz
0
kortni kardašijan
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardash

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan trenutno je u drugom stanju sa suprugom Trevisom Barkerom.

Ovo će poznatoj Kardašijanski biti četvrto dete, ali prvo sa Trevisom. Ona je nedavno doživela zdravstvenu krizu kada je prošla kroz unutrašnju operaciju fetusa, te joj je do kraja trudnoće naređeno strogo mirovanje.

Ipak, čini se da društvene mreže ne miruju kada je reč o Kortni i njenom odnosu sa mlađom sestrom, Kim Kardašijan.

Naime, njihov odnos je predmet spekulacija već godinama, a sve je eskaliralo nedavno kada je Kortni optužila Kim da je njeno venčanje iskoristila kao priliku za biznis, te joj preotela saradnju sa Dolče i Gabanom.

I pored ove velike svađe Kortni joj je nedavno emotivnom čestitkom čestitala rođendan i između ostalog navela da će se zauvek voleti, kao i da javnost nije videla njihove najveće tuče i svađe, pa su mnogi pomislili da su sestre izgladile svoj odnos. 

Sada, Kardašijanka je odlučila da se kostimom za Noć veštica našali na račun mlađe sestre, te je prekopirala modno izdanje sa prvog Met bala na koji je Kim otišla.

Kim je tada bila trudna sa prvom ćerkom Nort Vest i ponela je dugu, cvetnu haljinu o kojoj je internet brujao nedeljama, a mnogi su ovo izdanje okarakterisali kao jedno od Kiminih najgorih, a i ona sama je više puta izjavljivala koliko je bila nesigurna u ovom periodu života

Upravo zbog toga, mnogi su ovaj Kortnin potez protumačili kao još jedan način da pecne sestru. „Znaš da je Kim nesigurna zbog ovog svog izgleda. Mrzela je svoje telo u ovom periodu i ljudi su počeli da je upoređuju sa nameštajem“, „Muka mi je više od nje, kao što je Kim rekla, najmanje si zanimljiva za gledanje“, „Zar ona ne bi trebalo da je u krevetu“, „Uvek si želela da budeš kao Kim. Kimberli je zvezda porodice“, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njene objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz