Pretraži

„Kockica koja je nedostajala“: Marija Šerifović praznik obeležila sa posebnom osobom, snimkom raznežila sve (VIDEO)

Showbiz
1
marija šerifović
Foto: Instagram printscreen/serifovic

Pevačica Marija Šerifović pre dva meseca se po prvi put ostvarila u ulozi majke.

Marija je sina nakon dugogodišnje borbe za potomstvo dobila putom surogat majke u Americi. Ona je lepe vest uspela da sakrije od medija tokom celog procesa, a potom je na društvenim mrežama objavila lepe vesti koje su odjeknule širom regiona.

S obzirom na to da je dete dobila drugačijim putem, ovaj pevačicin postupak je naišao na podeljena mišljenja, ali su definitivno prevagnula ona pozitivna, te su se čestitke kako od njene publike, tako i od brojnih poznatih ličnosti samo nizale.

Marija već par meseci uživa u majčinstvu i neretko deli brojne trenutke sa sinom iz njihovog doma. Ona je na svom Jutjub kanalu pričala i o neočekivanim situacijama sa kojima se susreće, a u svemu joj najveću podršku pruža njena majka, pevačica Verica Šerifović.

Juče je Dan zaljubljenih Marija Šerifović provela u svom domu i to u najlepšem mogućem društvu. Ona je na svom Instagramu okačila snimak kako pleše sa svojim sinom i velikim slovima preko celog klipa napisala „Srećan Dan zaljubljenih“. Ovaj njen postupak raznežio je mnoge, te je njena objava za samo nekoliko sati prikupila više od 140 hiljada lajkova i skoro 3000 komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

„Srećan vam dan ljubavi, večne ljubavi između mame i sina“, „Sreća, radost, puno srce Mari, kockica koja je nedostajala“, „Maro nisi svesna koliko si srećna“, „Mali princ sa mamom“, bili su samo neki od komentara.

Samo nekoliko dana nakon rođenja naslednika, Marija je podelila da radi na posebnom projektu, pesmi „Dolazi ljubav“, koju je posvetila sina. Njeni fanovi od tada sa nestrpljenem iščekuju ovu numeru, a pevačica im je sada podgrejala iščekivanje uz snimak iz studija i otkrila da je ostalo još malo do izlaska pesme.

Foto: Instagram printscreen/serifovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz