Pretraži

Posebni trenuci u porodičnom domu: Marija Šerifović pokazala kako provodi vreme sa sinom (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović često objavljuje fotografije i detalje iz svog privatnog života, a u poslednjih nekoliko meseci neizostavan deo na njenim društvenim mrežama je i njen sin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija se krajem 2023. godine ostvarila u ulozi majke, a ceo proces surogat majčinstva je uspela vešto da sakrije od javnosti, te su ove vesti iz njenog doma iznenadile i oduševile njenu publiku i pratioce. Kako je više puta isticala, a kako su i mnogi primetili očigledno je da pevačica uživa u najlepšoj životnoj ulozi koja ju je i promenila.

I pored brojnih poslovnih obaveza, Marija se nesebično posvetila sina, te uživa u vremenu koje provodi kraj njega, dok joj najveću podršku na ovom nepoznatom putu predstavlja njena mama, pevačica Verica Šerifović, koja je uvek tu da joj pritekne u pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Od kako je predstavila sina javnosti, Marija neretko deli i emotivne trenutke iz svog doma.

U par navrata do sada je pokazivala neke detalje, pa su pratioci imali priliku da vide kako izgleda uspavljivanje u domu Šerifovićke kao i kako je proslavila Dan zaljubljenih sa svojim dečakom.

Ovog puta, Marija je na svom Instagram storiju podelila video snimak na kom se njen sin igra sa plišanom igračkom junaka iz igrice “Super Mario“.

Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste njegova frizura koju je Marija napravila, a poznatija je kao “čirokana“, kao i to što se dečak igra sa likom koji ima isto ime kao i on.

Prisetimo se, Marija nikada nije krila da željno iščekuje da se ostvari u ulozi majke. Dolazak njenog sina čuvan je u strogoj tajnosti, a kada je odlučila da istupi i ispriča u javnosti kako je njena najlepša životna uloga počela, obratila se pratiocima objavom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

-Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu – napisala je Marija u opisu fotografije i dodala:

“Volim vas sve! Love, M&M“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News