Pretraži

„Gledajte svoja posla!“ Marija Šerifović na meti kritika zbog snimka sa sinom, oštrim odgovorom stavila tačku na nagađanja

News
0
Marija Šerifović
Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Na Instagram profilu Marija Šerifović je  bjavila snimak sa svojim sinom, a zbog jednog detalja našla se na meti kritika mnogih pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija je nedavno uz pomoć surogat majke ostvarila svoju dugoočekivanu želju i tako dobila svog sina Maria, a ovom informacijom oduševila je čitavu javnost.

Šerifovićeva od tada ne prestaje sa objavama na kojima pokazuje koliko uživa u novoj životnoj ulozi, a sada je objavila još jedan u nizu emotivnih snimaka iz porodičnog doma sa svojim sinom Mariom i raznežila sve korisnike Instagrama prizorom.

Marija je na video snimku držala Maria u svom naručju i pevala mu baladu “I want to know what love is“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

-Moj prvi ples- napisala je Marija.

Ipak, iako se na snimku se može primetiti da je sve prilagodila svom prvencu, pojedini korisnici društvenih mreža uočili su detalj zbog kojih su Mariji uputili negativne komentare.

Naime, fokus je bio na nosiljci koju je Marija kupila svom sinu, a kako su neki od pratilaca istakli, „ona nije prilagođena Mariovom uzrastu“, dok su neki prokomentarisali i muziku koja se čuje u pozadini, smatrajući je „neprimerenom“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Iako se Marija inače ne obazire na komentare koje dobija svakodnevno na društvenim mrežama, ona se ovog puta oglasila i stavila tačku na nagađanja.

Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

-Pa ljudi vi ste zaista neverovatni. Pojasniću vam, jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 meseci i i zmežu 3 i 11 kg. Takođe najmanje moraju imati 53 cm. Svkako hvala na savetima , jedino bih vas možda naučila kako se zaista dobronameran savet piše, ali za to trenutno nemam živaca – napisala je Marija, pa nastavila:

-Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite merimo i decibele. U stvari da skratim gledajte vaša posla. Za ostale, razume se ljubav.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News