Pretraži

„NADAM SE DA ĆEŠ PATITI“: Bivša asistenkinja Roberta De Nira dobila zastrašujuće poruke u jeku suđenja sa glumcem

Showbiz
0
robert de niro
Foto: George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nastavlja se suđenje glumcu Robertu de Niru koga je bivša asistentkinja optužila za polnu diskriminaciju i uznemiravanje.

Grejem Čejsi Robinson, koja je radila za glumca od 2008. godine do 2019. godine tužila je i njega kao i njegovu producentsku kompaniju „Canal Productions“, za kršenje ljudskih prava.

De Niro je podneo protivtužbu i naveo da je njegova nekadašnja asistentkinja zloupotrebila sredstva kompanije i gledala serije za vreme radnog vremena. Ona je za De Nira radila 11 godina, a problemi su, navodno, eskalirali kada se glumac upustio u vezu sa Tifani Čen sa kojom je nedavno dobio i dete, a koja nije podnosila Grejem.

De Nirova kompanija je od bivše zaposlene tražila da isplati šest miliona dolara, optužujući je da je na privatni račun prebacila više od 450.000 dolara od kompanije, da je na desetine hiljada dolara kompanije trošila na privatna putovanja, hranu i proslave.

Nakon osam dana svedočenja i pet sati većanja, porota je donela odluku da Grejem nije kriva ni po jednoj tački optužnice.

„Ne samo da je gospođa Robinson dobila slučaj protiv Kanala, već ju je porota u potpunosti podržala, presudivši da su De Nirove tužbe protiv nje neosnovane“, rekao je za BBC njen advokat Dejvid Senford.

Sada je Robinsonova istupila sa novim tvrdnjama, te je nedavno navela da je dobila poruku u kojoj je pisalo da je ona „odvratno malo stvorenje“.

Njeni advokati tvrde da je Čejs ovu uvredu dobila od dece slavnog glumca Roberta de Nira:

„Ti malo odvratno stvorenje. Nemaš ništa pametnije da radiš nego da uništavaš život jednog osamdesetogodišnjaka. Nadam se da ćeš ti i tvoja porodica patiti isto kao što i drugi pate zbog tebe.“

Grejem u porukama navodno nazivaju „prljavom prevarantkinjom“.

Inače, Čejsi je tražila odštetu u visini od 12 miliona dolara. U optužnici je navedeno da je njen šef bio „jeziv šef“ koji je od nje tražio da ga počeše po leđima, kao i da je bio verbalno agresivan i da je „urlao na nju“.

Suđenje će trajati još najmanje dve nedelje, piše „Daily Mail„, a poznato je da su ovo suđenje u medijima nazivali „haosom veka“, zbog glumčevog ponašanja u sudnici.

Ranije na sudu, legendarni glumac je nekoliko puta povisio ton tokom odgovaranja na pitanja advokata bivše asistentkinje.

„Da, dobro, izgrdio sam je“, rekao je Robert, pa dodao da je to bilo zato što je Robinson zakasnila na važan sastanak.

Izjavio je da joj je govorio da je „oštra“, „razmaženo derište“ i „eksplozivnog temperamenta“, ali je napomenuo: “Povisio sam glas. Ja ne vičem. Želite to da osporite? To je jedina stvar koju ne radim“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz