Pretraži

Kim Kardašijan u vezi sa Odelom Bekamom? Svetski mediji bruje o odnosu rijaliti zvezde i poznatog fudbalera!

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan viđena je prošlog vikenda na žurci sa mladim fudbalerom Odelom Bekamom, a sada su fanovi gotovo uvereni da su njih dvoje u vezi.

Kim Kardašijan je godinama bila u braku sa poznatim reperom Kanjeom Vestom. Iako se on odmah nakon razvoda ponovo oženio Bjankom Sensori sa kojom pardaira ulicama u bizarnim izdanjima zbog kojih su stalna tema medija, činilo se da se Kim skroz povukla i posvetila deci. Ipak, čini se da je sada i Kim rešila da nastavi dalje.

Naime, Kim već više od dva meseca povezuju sa mladim fudbalerom Odelom Bekamom, zvezdom američkog fudbala.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre dva meseca Kim je bila jedna od zvanica na proslavi Bekamovog 31. rođendana u Njujorku, a prošlog vikenda njih dvoje su zajedno otišli na Džej-Zijevu žurku, koju je reper organizovao pred dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu. Ono što su svi primetili jeste da su oni čak i uparili kombinacije.

Predstavnici za medije i jedne i druge strane se još uvek ne oglašavaju povodom ove afere koja intrigira javnost, dok brojni insajderi za „people“ tvrde da Kim i Odel bez pritiska, očekivanja i žurbe rade na jačanju svog odnosa, ‘da se još ležerno druže’, ali i da su ‘na korak od veze’.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz