Pretraži

„VIDIMO ČIJIM STOPAMA JE KRENULA“: Katarina Grujić otkrila koji poklon je najviše obradovao njenu ćerku, nije skrivala oduševljenje!

Showbiz
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Poznata pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, nedavno su imali veliki povod za slavlje.

Njihova naslednica Katja napunila je dve godine, a Katarina i Marko priredili su pravo malo slavlje za devojčicu. Katja je ovo prilikom dobila gomilu prelepih poklona, a pevačica je istakla kako je ona još mala da bi poželela nešto, pa oni jednostavno prate šta ona voli.

– Ona je još mala da bi nešto poželela, ali nekako znam neke njene omiljene crtane filmove i omiljene viceve i znam šta voli. Znam da je Koko Melon najomiljeniji, naravno, i kupila sam joj. Bio je ovde jedan kofer Koko Melon. Ona vrišti za njim, svaki dan svuda ga nosi sa sobom i ne zanima je nijedna druga igračka.

Devojčicu je posebno iznenadio poklon koji je dobila od bake i deke, a ako je suditi po tome, ona ima velike šanse da krene maminim stopama, s obzirom na to da su u pitanju klavir i mikrofon.

– Najviše se oduševila poklonom od moje mame i tate. Kupili su joj klavir i mikrofon. I počela je da svira, počela je da peva, tako da vidimo čijim je stopama krenula – rekla je Katarina za „Kurir“.

katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Podsetimo se, ovom rođendanu nažalost Goblje nije mogao da prisustvuje, pa je Katarina tom prilikom objasnila razlog njegovog odustva.

– Tata nije mogao da dođe, ostao je u karantinu. Naravno da ćemo biti na video-pozivu non stop, i kad bude torta. Krivo mi je jer smo baš planirali, pre tri nedelje je rekao da će doći, da bukvalno sleće popodne i uveče se vraća nazad. Bila bih presrećna da je tu, i Katja bi se oduševila, jako je vezana za Marka – naglasila je Katarina.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz