Pretraži

Prva objave Đine Džinović nakon potvrde razvoda njenih roditelja! Mlada influenserka otišla iz Srbije, pa pokazala ko joj je najveća podrška (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović podelila je svoju prvu objavu nakon potvrde da se njeni roditelji, Haris i Melina Džinović i zvanično razvode.

Već nekoliko nedelja unazad se u javnosti spekuliše o odnosima u porodici Džinović, a u medijima je kao bomba odjeknula vest da se Haris i Melina razvode posle 22 godine braka.

Ova informacija nije bila potvrđena od strane poznate porodice, a neko vreme su se svi povukli iz javnosti, pa tako i mlada Đina koja je proredila i svoju aktivnost na društvenim mrežama na kojima uživa veliku popularnost.

Ona je u jeku ovih glasina, krajem februara, otputovala u Barselonu sa drugaricom i uživala u luksuznim restoranima i odmoru što je i pokazala kroz nekoliko fotografija sa ove destinacije.

Sada se njen otac, poznati pevač Haris Džinović, oglasio za „Showbuzz“ i potvrdio vesti u razvodu. Ne želeći preterano da zalazi u detalje, folker je otkrio da je supruga njega napustila, a potom otkrio i kako su ove vesti podneli Đina i njen mlađi brat Kan.

„Oni su poprilično veliki, ali im ovo nije lako palo“, rekao je on, a potom prokomentarisao ćerkinu popularnost na društvenim mrežama, ali i čime se Kan, koji ne voli javno da se eksponira, bavi.

„Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kom žive. Ja u to niti želim da se mešam, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam. Kan studira, voli finansije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, videćemo što će biti od njega“, zaključio je Haris.

Nakon što je zvanična potvrda o razvodu poznatog para ponovo uzburkala javnost, mnogi su se zapitali šta Đina radi, a influenserka je ubrzo i to otkrila na svom Instagramu.

Ona se, naime, i dalje nalazi u Barseloni, a na odmoru joj se sada priključio i dečko, izvesni Andrej Blagojev sa kojim je mlada influenserka već više od godinu dana u srećnoj vezi.

Đina je na storiju podelila sliku na kojoj ljubi svog dečka u obraz, a njegovo lice je prekrila emotikonom plavog srca, s obzirom na to da se od početka njihovog odnosa trudi da sakrije njegov identitet od javnosti, te je i ovo bila jedna od retkih prilika u kojima smo mogli da vidimo da ovaj par razmenjuje nežnosti.

Oni su pozirali ispred „Kuće Batljo“ koja važi za jednu od najvećih turističkih atrakcija Barselone. Đina i njen izabranik očigledno nisu mogli da sakriju zaljubljenost, a mnogi su ovu fotografiju protumačili kao pokazatelj da najveću podršku u ovim teškim trenucima influenserki pruža upravo njen momak.

Foto: Instagram prinscreeen/djinadzinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence