Pretraži

Print koji je postao nova modna opsesija: Direktno sa modnih pista osvojio je svetske zvezde, a sada mu se priklonila i Đina Džinović

News
1
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Leopard print vraća se na velika vrata u 2024. godini, a brojni modeli su ga već prošetali pistama najvećih svetskih modnih brendova na nedavno održanim nedeljama mode.

Životinjski print bio je posebno popularan početkom 2000tih, pa sve do 2010. godine, a na svakih nekoliko godina komadi u zebra, leoprad ili tigrastom printu imaju svoj veliki povratak na modne piste i u ormane.

Ove godine na red je došao leopard print koji će biti pravi dodatak vašem garderoberu ispunjenog klasičnim i minimalističkim komadima koji su bili u trendu poslednjih nekoliko sezona.

Pojedine svetske zvezde su ga već provukle kroz svoje autfite, poput Kortni Kardašijan, Kendal Džener i Madone, a ove godine ga sve više poznatih uklapa u svoje modne kombinacije u vidu bundi, bluza i suknji, a čini se da se najbolje slaže uz crnu boju, dok je Irina Šajk malu crnu haljinu uklopila uz dugačke čizme sa ovom šarom koje su potpuno dominarale autfitom.

Ukoliko je ovaj print previše napadan za vas, Hali Beri je ponudila rešenje, te je svom stajlingu dodala torbu sa leopardastom šarom, što je savršeno „razbilo“ njen jednostavan autfit.

Dženifer Lopez je na drugačiji način pristupila ovom trendu i izabrala „agresivniji“ pristup. Ona je svoj autfit kompletno bazirala na leopardastom printu. Dugačke i mini haljine, čarape, rukavice, kombinezoni, sve je od glave do pete bilo u ovim šarama.

Sada se jedna mlada influenserka sa naših prostora priklonila ovom trendu. Đina Džinović je naime u potrazi sa komadima sa ovim printom, te je zatražila pomoć od svojih pratioca.

„Gde da nađem ovaj kupaći“, napisala je ona uz sliku devojke u leopardastom kupaćem kostimu, čime je otkrila da će ova šara očigledno obeležiti sezonu proleće/leto.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Đina je potom podelila i sandale u ovom printu i priznala da i njih priželjkuje, uz natpis „Ali ove…“

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Da je već počela da prikuplja komade leopardastog printa, influenserka je pokazala slikom nesesera.

„Uklapa se u moju najnoviju opsesiju“, dodala je ona.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News