Pretraži

„Kakav je ovo užas?!“ Keti Peri zbog stajlinga na meti brutalnih kritika, a jedan detalj je naročito šokirao (FOTO)

Showbiz
0
Instagram/printscreen/Katy Perry

Svetski poznata pevačica Keti Peri se na jednom poznatom događaju pojavila u odevnoj kombinaciji koja je naišla na veliki broj osuda, a poseban detalj na njenim leđima naročito je šokirao fanove.

Keti Peri je uvek privlačila veliku pažnju svojim stilom i odvenim kombinacijama. Ona važi za jednu od najoriginalnijih svetskih zvezda čija popularnost ne počiva samo na pevanju, već i na originalnosti u stilu.

Ipak, nisu uvek sve njene kombinacije dočekivane sa oduševljenjem, a svakako je jedna od takvih kombinacija koju je ponela na događaju magazina Bilbord koji slavi najznačajnije žene u svetu popularne muzike.

Naime, zvezda koja se proslavila po svetski poznatoj numeri „Fireworks“, za ovaj događaj odabrala je dugačku crvenu usku suknju koja se pri dnu širi u karnere, ispod kojih se nastavlja suknja u beloj boji. Ova suknja možda i ne bi privukla toliko pažnje, ali kada se pevačica okrenula moglo se videti da se suknja vezuje, ali ona je nije baš zategla do kraja, tako da se otvor širi gotovo celom dužinom suknje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Ono što je ovaj razrez otkrio jesu i crne tanga gaćice koje se nastavljaju iznad suknje, zbog čega kombinacija deluje još vulgarnije.

Ova kombinacija je izazvala gomilu negativnih komentara šokiranih fanova na društvenim mrežama:

– „Tako je tužno da se Keti oblači ovako, s obzirom da je prati toliki broj mladih devojaka“, „Konačno je pukla“, „Izgledaš jeftino“ – bili su samo neki od komentara ispod fotografija koje je pevačica postavila na Instagramu.

Ipak, suknja nije kraj, jer je jedan detalj još više šokirao publiku od same odevne kombinacije. U pitanju je tetovaža leptira koju je pevačica imala na donjem delu leđa, a koja je bila u boji kože a pevačica je kako su primetili mnogi fanovi izgledala kao da je „žigosana“.

– „Keti neko žigosao“, „Kakav je ovo užas? Je l’ ona to žigosana?“ – bili su neki od komentara.

Kako se na kraju ispostavilo ova tetovaža se našla tu samo da bi najavila njen novi album koji će nositi naziv „Leptir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz