Pretraži

Okončana velika svađa između dve zvezde?! Tejlor Svift i Kejti Peri objavom na Instagramu stavile tačku na nagađanja (FOTO)

News
0
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Holivudu često vlada netrpeljivost među pojedinim javnim ličnostima, a mnogi od njih nemaju problem da javno priznaju kada sa nekima od svojih kolega nisu u dobrim odnosima. Ipak, ovog puta je umesto do svađe došlo do – pomirenja!

Kejti Peri i Tejlor Svift bile su u svađi deset godina, a novom objavom na Instagramu otkrile su da su napokon zakopale ratne sekire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Njihova svađa započela je kada je Tejlor objavila pesmu “Bad Blood“ koja govori o prijateljici koja joj je zabila nož u leđa, a mnogi su to protumačili kao da je posvećeno Kejti.

-Godinama nisam bila sigurna da li smo mi dobre prijateljice ili je to samo pretvaranje, svakako nakon toga je učinila nešto što mi je zasigurno potvrdilo da me ona pak ne voli – izjavila je Tejlor jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Kada su u pitanju detalji njihovog sukoba, spominje se i situacija kada je Kejti navodno ukrala Tejlor njene plesače, i to samo zbog, kako se navodilo, „ljubomore“.

Osim toga, Perijeva je jednom prilikom za Tejlor rekla da je “vučica u jagnjećoj koži“, a „hladni rat pop kulture“, kako su nazivali ovu svađu, trajao je punih 10 godina.

Ipak, sudeći po Kejtinoj novoj objavi, čini se da su ratne sekire sada definitivno zakopane i da su pevačice u boljim odnosima nego ikada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

-Moram večeras da gledam moju staru prijateljicu kako blista – napisala je Kejti na nizu fotografija se Tejlorinog nastupa, čime je izazvala oduševljenje fanova sa obe strane – kako svojih, tako i Tejlorinih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News