Pretraži

ODMAH JE POSTALA VIRALNA: Snimci Keti Peri sa krunisanja kralja Čarlsa su brzo obišli planetu

Showbiz
0
Instagram/printscreen/Katy Perry

Jedan od najispraćenijih događaja je svakako bila ova ceremonija koja je privlačila pažnju iz više razloga.Najpre, Čarls je jedini kralj koji je toliko dugo čekao na presto, odnosi u kraljevskoj porodici su uvek zanimljivi, a nakon objavljivanja memoara princa Harija, mnogi su se pitali kako će sve izgledati.

Nakon brojnih spekulacija, Hari se pojavio, ali bez Megan, a osim toga i brojne holivudske zvezde su bile na ovom događaju, među njima i Keti Peri.

Keti je privukla pažnju kompletom u boji lavande sa potpisom Vivijen Vestvud i vrtoglavo visokim štiklama koje su brzo postale tema na Tviteru. Upravo zbog tih potpetica, ona je u jednom trenutku izgubila ravnotežu.

Međutim, to nije sve. Keti je imala problem i da pronađe svoje mesto u crkvi, pa je taj video brzo poslužio za pravljenje brojnih mimova.

Ona se nije ljutila na ove fore, već je i sama podelila objavu i našalila se na svoj račun. Podsetimo, ona je zajedno sa Lionelom Ričijem i Andreom Bočelijem bila glavni izvođač na koncertu nakon krunisanja kralja Čarlsa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz