Pretraži

Kajli Džener raskinula sa Timotijem i vratila se bivšem sa kojim ima dvoje dece!? Jedan detalj ju je odao i pokrenuo gomilu komentara

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Kako tvrde fanovi Kajli Džener, poznata influenserka se zahvaljujući jednom detalju konačno odala da je napustila glumca Timotija Šalamea i da se vratila bivšem partneru Trevisu Skotu, sa kojim ima dvoje dece.

Sredinom prošle godine sve nas je iznenadila vest da je rijaliti zvezda Kajli Džener ušla u vezu sa poznatim glumcem Timotijem Šalameom. Ovo je bila njena prva veza nakon što je zvanično raskinula sa Trevisom Skotom sa kojim ima dvoje dece.

Njih dvoje su prvo nekoliko puta viđeni zajedno, ali prvenstveno nisu bili toliko prisni, međutim na Bijonsinom koncertu, Timoti i Kajli su se pojavili zajedno i stavili tačku na glasine o njihovoj vezi, te tom prilikom i potvrdili da su zajedno, jer su viđeni kako razmenjuju nežnosti.

Foto: Golden Globes / PictureLux / Profimedia

Ipak, premda se činilo da par uživa u ljubavi, a čak su se pojavile i spekulacije da najmlađa članica Kardašijan – Džener porodice čeka dete sa poznatim glumcem, poslednja dva meseca se sve češće mogu čuti navodi da je par ipak prekinuo svoju vezu.

Naime, sve je počelo nakon što je Šalame debitovao u svom filmu „Dina: Drugi deo“. Dok je bio zauzet promocijom projekta, Kajli Džener ga nije pratila ni na jednom događaju.

Ipak glasine su tu tek počele, a sada fanovi samo zbog jednog detalja tvrde da se Kajli zapravo vratila Trevisu i da je to razlog navodnog raskida sa poznatim glumcem.

Naime, TikTok je preplavljen fotografijama na kojima Kajli pozira sa kačketom na glavi za koji veruju da pripada reperu.

 

@funny.clup79 #Kylie #Jenner #is #BACK #TOGETHER #with #Travis #Scott!!?! | #OMG *#LEAKED* #New #Footage…. #news #foryou #foryoupage #fypage ♬ original sound – funny.clup79

Naravno, ni Kajli, ni Skot nisu potvrdili ove glasine, a od Šalamea ni traga, ni glasa.

Podsetimo se, Kajli i Trevis su raskinuli svoju vezu pre više od godinu dana, a kao razlog njihovog razilaženja navodi se neverstvo, ali njih dvoje to nikada nisu potvrdili. Ipak, s obzirom da su njih dvoje i ranije raskidali, i to nakon što su dobili prvo dete, nije ni čudno da fanovi sumnjaju da su bivši partneri ponvo uplovili u vezu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz