Pretraži

„PAŽLJIVIJE BIH BIRALA OCA SVOG DETETA“: Kaja Ostojić progovorila o prvom suprugu i greškama iz prošlosti

Showbiz
0
kaja ostojić
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Pevačica Katarina Kaja Ostojić progovorila je o svom prvom suprugu i ocu njene ćerke.

Poznato je da Kaja ima jednu ćerku Nikolinu, koju je dobila sa samo 19 godina. Ona je nedavno pričala o svom prvom venčanju i izabraniku, te je istakla da iako je želela da stupi u brak, vrlo brzo nakon porođaja je počela da uviđa da je ovaj potez greška, nakon čega je usledio razvod od tadašnjeg supruga.

Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom nego da bude uz mene i ćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen“, rekla je ona tom prilikom.

Kaja Ostojić se tada vratila kod roditelja gde je nastavila da odgaja Nikolinu, a sada je otkrila šta joj je bio najveći izazov kao mladoj mami, ali i šta joj je značajno olakšalo ovu ulogu.

„Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete“, priznala je pevačica sada.

Iako se ne kaja što je mlada postala mama, Katarina je istakla da bi kada bi se odlučila da ponovo ima decu, pažljivije birala partnera.

Promenila bih par ključnih momenata ali to znači da ne bi bilo moje ćerke. Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmislila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoje dete.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz