Pretraži

KAJA OSTOJIĆ PROGOVORILA O BIVŠIMA: Pevačica otkrila koji savet o muškarcima bi dala mlađoj sebi

Showbiz
0
KAJA OSTOJIĆ
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Poznata pevačica Katarina Ostojić iza sebe ima tri braka, a ova lepotica sada je otkirla koji savet bi dala mlađoj sebi da može, a vezano za odabir muškaraca.

Kaja je u prvi od tri braka stupila kada je imal svega 18 godina. Ona je ostala trudna sa tadašnjim izabranikom Nikolom Dragojlovićem, međutim njeni roditelji nisu odobravali ovu vezu, s obzirom na to da su od Kaje imali velika očekivanja.

Ona je jednom prilikom izjavila:

– Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi.

Sada je ova lepa pevačica za medije otkirla koji bi savet dala mlađoj sebi kada je u pitanju odabir muškaraca. Kako tvrdi, sa ove tačke gledišta svesna je da njeni ljubavni izbori nisu bili najbolji.

Photo: Instagram/kaya_ostojic

– Mlađoj sebi bih rekla: „Ovaj ne, ovaj da…“. Sve bih muškarce eliminisala, sve bih, osim jednog koji je imao pravi smisao, sve ovo ostalo je bez veze. Više puta sam se zaljubivala u mlađe muškarce – rekla je u „Premijeri“.

Podsetimo se, ona je pre dva meseca otkrila javnosti da ima novog dečka i da je on iz Beograda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz