Pretraži

„NISAM BILA SPREMNA ZA BEBU“: Kaja Ostojić uz detalje prvog braka otkrila kako se osećala povodom majčinstva

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Pevačica iza sebe ima tri braka, a u prvi je stupila sa samo 18 godina. Ona je ostala trudna sa tadašnjim izabranikom Nikolom Dragojlovićem, međutim njeni roditelji nisu odobravali ovu vezu, s obzirom na to da su od Kaje imali velika očekivanja.  • Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi.

    Iako nisu odobravali vezu, njeni roditelji su prisustvovali velikom slavlju, koji nije bio Kajin najsrećniji dan.

  • Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri muzike, na čelu sa orkestrom Mirka Kodića. Bili su mi i roditelji, prećutno su svi bili okej, da ne kažem na silu… Ali taj dan i pamtim kao da je sve bilo na silu. Još sam bila u sedmom mesecu trudnoće, stomak do zuba, otečena, debela, napolju 38 stepeni. Taj dan mi nije ostao u lepom sećanju. Bio mi je loš, kao što je bio i taj brak.

    Pevačicin brak nije uspeo da se održi, problemi su počeli još u trudnoći, a kada je donela odluku da stavi tačku na taj brak, njeni roditelji su joj prvi pružili podršku.

    U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: 'Ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Možda sam luda.' Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom nego da bude uz mene i ćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela papire za razvod braka. Bez obzira na to što sam mojima zadala tešku ranu time što sam otišla od kuće i udala se za dečka kog nisu odobravali, pružili su mi ruku i primili me nazad. Oni su mi mnogo pomogli u odgajanju ćerke, kao i tetka Verica, koja je bitna figura u mom životu – rekla je Katarina jednom prilikom za "Hit informer".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz