Pretraži

Kaća Živković potvrdila da je u drugom stanju! Pevačica donela važnu odluku, pa progovorila o partneru

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Kaća Živković nakon nekoliko nedelja spekulisanja konačno je potvrdila lepe vesti!

Pre nešto manje od mesec dana u medijima su se pojavili navodi da je Kaća u drugom stanju, te da je već u petom mesecu, a da je ove vesti, kao i trudnički stomak uspela uspešno da sakrije od javnosti.

Pevačica se tom prilikom oglasila i istakla da svoj privatni život želi da zadrži za sebe.

I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i ubuduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja“, rekla je ona za „Telegraf“.

Međutim, Kaća se sada našla u emisiji „Ami G Show“ u kojoj je konačno odlučila da potvrdi ove navode, te je svoju publiku i mnogobrojne fanove obradovala najlepšim vestima, a potom objavila i važnu odluku koju je donela.

„Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje. Nakon ovoga se povlačim definitivno u medijsku ilegalu. Zahvalila bih se svim novinarima i tvojim kolegama koji su poštovali moju želju da o tome javno ne govorim, a razlog je taj da strah od toga da sve bude u redu je mnogo veći od želje da se svima pohvalim. Tako je, da, trudna sam, u petom sam mesecu trudnoće. Ovo je blagoslov od Boga i najlepša stvar koja mi se desila u životu“, istakla je ona, pa otkrila da je zapravo imala druge planove, ali da je trudnoća donela potpunu promenu njenom životu.

„Imala sam druge planove, tačnije završila sam album, ali ovaj mali život u meni je naravno prioritet. Iz tog razloga se povlačim i odmaram, posle tvoje emisije.“

Kaća je potom otkrila i nešto više o svom partneru sa kojim je kako je navela već duže vreme u ljubavnoj vezi, a o kom se takođe spekulisalo poslednjih nedelja.

„Želela sam da sakrijem muškarca i želim da tako ostane do kraja. To mi ne odgovara, da se zna. Ne volim da pričam o privatnosti, on nije iz javnog sveta“, istakla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz