Pretraži

Kaća Živković u drugom stanju?! Lepe vesti izazvale buru na mrežama, oglasila se i pevačica i poručila samo jedno

Showbiz
0
Photo: Katarina Drajic/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Kaća Živković od juče je u žiži interesovanja, te u medijima ne prestaje da se spekuliše o njenom privatnom životu.

Katarina još od 2007. gradi uspešnu muzičku karijeru, međutim u poslednjih nekoliko godina se o njenom ljubavnom životu malo zna, a pevačica je često odbijala da komentariše ovu temu, ističući da je u potpunosti skoncentrisana na svoju karijeru.

Juče se medijima neočekivano pronela vest da je Kaća u drugom stanju i to u petom mesecu trudnoće. Vest je prvi preneo“Telegraf“ navodeći nekoliko izvora bliskih pevačici koji tvrde da je njoj ostvarila dugopriželjkivana želja.

Ona se par par dana pojavila na promociji albuma kolege Mirze Selimovića, a stomak je vešto prikrila bundom i crnim sakom, što je samo još više potkrepilo glasine.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kaća se juče po prvi put oglasila ovim povodom, a vesti nije ni potvrdila ni demantovala.

I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i ubuduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja“, rekla je ona za „Telegraf“, a potom dodala.

„Sada jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest.“

S obzirom na to da se sa izabranikom nije pojavljivala u javnosti, odmah su krenule i spekulacije ko je njen momak, a Katarina je nedavno progovorila o svom ljubavnom životu i tom prilikom otkrila da njen izabranik nije poznat javnosti.

Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam“, rekla je ona za „Grand“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz