Pretraži

Katarina Živković nikad iskrenija: „To mi je najveća životna greška i jako se kajem zbog toga“

Showbiz
0
katarina živković
Foto: Instagram printcsreen/katarina_zivkovic_official

Poznata pevačica Katarina Živković progovorila je o svojim odlukama u mlađim danima, pa priznala šta nikada ne bi ponovila.

Katarina Živković je već dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni, a pažnju ne prestaje da privlači gde god se pojavi. Ona se na sceni pojavila pre skoro 20 godina, kao učesnica „Zvezda granda“, a još od tada njeni fanovi kojih je iz dana u dan sve više, ne prestaju da se interesuju za njen poslovni, ali i privatni život.

Sada je ona iskreno progovorila za kamere, pa otkrila zbog kojih grešaka iz mladosti se kaje i šta nikada ne bi ponovila.

– Nikada se ne bih tetovirala. Nikada, to mi je najveća životna greška i jako se kajem zbog toga. Imam jednu malu kod uva, ona mi ne smeta i nije tako strašno, ali veliko… Moja prva tetovaža je bila najveća koju imam, ona je na leđima, ne znam šta mi je bilo tada u glavi. Verovatno ništa. Mislim da te tetovaže nisu više in – iskreno je rekla pevačica, pa otkrila još nekoliko stvari za koje se kaje.

 

– Ne bih tetovirala obrve, ne bih farbala kosu u belo, uglavnom su to neke odluke koje se tiču mog fizičkog izgleda – iskrena je Kaća.

Ona je sada zrela osoba, koja promišljenije donosi odluke, ali joj je takođe žao jer je požurila da uđe u taj svet odraslih.

– Da mogu da vratim vreme volela bih da sam se više trudila da ostanem duže dete, a ne da preko noći postanem odrasla žena sa blajhanom kosom. Ja sam prirodna plavuša i tada nisam bila zadovoljna da budem devojčica sa prirodnom lepom prirodnom plavom bojom, nego sam želela da budem bela – ispričala je za „Exkluziv“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz