Pretraži

OTVORILA DUŠU O NAJBOLNIJEM TRENUTKU: Jelisaveta Orašanin progovorila o gubitku bebe

Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin pre četiri godine doživela je bolan gubitak, a sada je prvi put progovorila o tome.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić uplovili su u vezu još davne 2016. godine, a u braku su već 6 godina. Još od kada su uplovili u bračne vode njih dvoje su želeli da imaju decu ali su, na svu sreću na vreme, otkrili da će taj proces ipak morati da se obavi putem vantelesne oplodnje.

Jelisaveta je jednom prilikom otkrila da je prošla kroz čak pet procesa za godinu i po dana i da je tek peti pokušaj bio uspešan. Ona je ostala u drugom stanju noseći blizance, međutim dogodila saobrćajna nasreća zbog koje je glumica izgubila jednu bebu.

– Petru sam dobila iz petog puta. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj, i prolazila sam kroz razne faze. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo smirila, ali imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra – istakla je glumica u emisiji  „TV lica kao sav normalan svet“.

jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Iako je mladi bračni par prošao kroz teško iskustvo, dve godine kasnije sreća je ponovo pokucala na njihova vrata. Oni su nakon dve godine dobili sina Bogdana.

Podsetimo se, poznata glumica je upravo sa svojim najbližima, u krugu prijartelja i porodice pre nekoliko dana proslavila svoj 35. rođendan, a proslavi su prisustvovale brojne

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz