Pretraži

ŽENA SLOBE RADANOVIĆA IZNENADILA OBJAVOM: Jelena uporedila sebe i pevača sa legendarnim glumcima

Showbiz
0
jelena radanović, sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Supruga Slobe Radanovića je na svom Instagram profilu uporedila sebe i pevača sa legendarnim glumcima Milenom Dravić i Draganom Nikolićem.

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su u skladnom i srećnom braku već godina. Nedavno je ovaj par dobio sina sa kojim se pevač trudi da provede svaki slobodan minut.

Njihov brak je nešto na čemu bi im mnogi mogli pozavideti, a oni trenutke iz svog života neretko dele na društvenim mrežama. Sada je Jelena na svom Instagram profilu postavila objavu u kojoj je sebe i svog supruga uporedila sa legendarnim glumcima Draganom Nikolićem i Milenom Dravić.

– Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali su se u pauzi snimanja filma, ostali su zajedno ceo život…Sloba ja oba puta pred njegov nastup… To je dobar znak rekla bih – napisala je Jelena na svom storiju na Instagramu i pokrenula lavinu komentara.

Foto: Instagram prinscreen/jeja.radanovic

Inače, njih dvoje na društvenim mrežama često dele momemente iz svog privatnog života, naročito trenutke sa svojim sinom, a kako je Sloba poznat kao neko ko poštuje i ceni običaje, nedavno je glumac na svom Instagramu podelio snimak na kom se vidi da stopala svog sina trlja belim lukom i to na Božićne poklade.

– Božićne poklade! Trljamo nogice belim lukom! – napisao je Sloba uz objavljeni snimak, a jednom prilikom je i otkrio koliko je vezan za svog sina.

– Stvarno sam se vezao mnogo za njega. Napravili smo plan žena i ja da ne budemo dugo jedni bez drugih. Ne dozvoljavam da gleda u televizor… Čim vidiš da mu nešto odvlači pažnju, uzmem pa mu pričam sve živo, šta god mi padne na pamet. Mnogo je dobar, stvarno, samo se smeje. Nije kmeza, plače samo kad je gladan i kad mu se spava – rekao je pevač jednom prilikom za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz