Pretraži

Jelena Đoković zadala modnu lekciju na crvenom tepihu usred Beograda: Supruga proslavljenog tenisera u izdanju u kom retko imamo priliku da je vidimo (FOTO)

Showbiz
0
Photo: F.S./ATAImages

Jelena Đoković, supruga najuspešnijeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, zablistala je sinoć na jednom prestoničkom događaju i još jednom pokazala zašto važi za modnu ikonu.

Još od početka njene veze sa Novakom, Jelena je skretala pažnju na sebe svojom pojavom i prirodnom lepotom. Za vreme brojnih turnira i uspeha koje je postizao, ona mu je pružala vatrenu podršku sa tribina, a neretko je svetska javnost bila oduševljena njenim izgledom i harizmom.

Kasnije, to se prenelo i na crvene tepihe kojim Novak i Jelena često prošetaju, te poslednjih par godina supruga tenisera privlači veliku pažnju i svojim modnim izborima.

To je bio slučaj i na jednom sinoćnjem događaju u Beogradu na kom je Jelena zablistala u sivom kompletu. U ovom izdanju nismo imali često prilike da je vidimo, s obzirom na to da su njen izbor uglavnom svedenija izdanja, dok se ovog puta odlučila za kratku suknju koja je otkrila njene savršene noge.

Ona je suknju uparila sa klasičnom belom majicom i sakoom koji je bio u paru sa donjim delom, dok je svoju dugu kosu uvila i odlučila se za svedenu šminku.

Podsetimo, Jelena Đoković je nedavno emotivnom fotografijom obeležila polazak u školu njihove mlađe ćerke Tare. Ona je okačila sliku senki nje, sina Stefana i ćerkice i otkrila kako vreme brzo prolazi, a deca rastu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz