Pretraži

Jednim potezom otkrila sve: Teya Dora objavom jasno pokazala šta misli o Breskvici i njenom radu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko nedelja javnost je bila podeljena oko izbora za predstavnika Srbije na Evroviziji ove godine, ali je na kraju za našu predstavnicu izabrana Teya Dora sa pesmom „Ramonda“.

Kao dva najveća favorita na PZE izdvojile su upravo Teya Dora, ali i popularna pevačica Breskvica sa pesmom „Gnezdo orlovo“. Iako je osvojila najviše glasova publike, Breskvica je završila kao drugopolasirana, dok je stručni žiri bio naklonjeniji Teya Dori koja je i odnela pobedu.

Upravo je glasanje stručnog žirija podelilo javnost, te se situacija na mrežama nije smirivala danima, a u jednom trenutku je čak došlo i do protesta Breskvičinih fanova.

Mlada pevačica je nekoliko puta u javnosti isticala da je pored njene pesme, njen favorit bila upravo koleginica sa numerom „Ramonda“, dok je Teya Dora jednom prilikom otkrila da se ona i Breskvica znaju dugi niz godina, kao i da su se podržavale tokom celog takmičenja.

Međutim, fanovi su ipak spekulisali o njihovom odnosu i navodili da primećuju ogorčenost zbog njihovih postupaka u javnosti.

Sada kada se situacija oko izbora pesme za Evroviziju smirila, Teya Dora je jednim potezom otkrila istinu o njenom i Breskvičinom odnosu.

Ona se naime pred evrovizijsku žurku u Amsterdamu snimila uz novu pesmu koleginice „Čini“ i time jasno stavila do znanja da podržava mladu pevačicu i njen rad, što su ubrzo primetili i korisnici X-a (nekadašnjeg Tvitera) i podelili ovaj Teodorin stori.

Foto: X printscreen/esczar1

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz