Pretraži

„DOBRO MI NIJE…“: Janko se oglasio iz rodnog grada, ZABRINUO pratioce najnovijom objavom (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko i njegova devojka Anna Lazarević otputovali su u Stefanov rodni grad, Vranje.

Janko i Anna nedavno su se vratili sa egzotičnog putovanja, prilikom kojeg su posetili Bali sa jednom grupom influensera. Oni su svakodnevno delili slike i obaveštavali svoje pratioce o dogovštinama na ovom putovanju, što je oduševljavalo njihove verne fanove koji su imali priliku da isprate njihove avanture na brojnim izletima, u izlascima, ali i uživanju u luksuznoj vili.

Ipak, malo nakon što su se vratili sa ovoga putovanja oni su sa preko trideset stepeni pali na minus 5 na šta se Janko i požalio na svom Instagram storiju. On je sa svojom devojkom Annom Lazarević posetio svoj rodni grad Vranje, a dok se Anna oduševila snegom i životinjama koje su ih sačekale, Stefan se neočekivano razboleo.

STEFAN JANKOVIĆ, JANKO
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

„Inače umirem koliko mi nije dobro, antivirus ne radi više“, napisao je on na svom storiju, našalivši se na račun vakcina koje su primili pred put.

Nakon izvesnog vremena čini se da se situacija nije popravila, te se influenser slikao u svojoj sobi kako odmara i upitao svoje pratioce da li neko prolazi kroz nešto slično. „Dobro mi nije, je l’ još neko prehlađen ili samo ja?“, napisao je Janko.

STEFAN JANKOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

On je pored ovih slika podelio i fotografije svoje dečačke sobe dok je još živeo u Vranju. S obzirom na to da je ovde započeo svoju Jutjub karijeru, Stefan je podsetio svoje fanove kako je sve to izgledalo na početku.

STEFAN JANOVIĆ, JANKO
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

– Nostalgija. – napisao je kratko Janko na fotografiji svoje dečake sobe.

STEFAN JANKOVIĆ, JANKO
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz