Pretraži

„SPASIO SAM ŽIVU GLAVU“: Janko se oglasio sa egzotične destinacije, pa otkrio do kakvog je HAOSA došlo (FOTO)

Influence
0
janko
Screenshot: Instagram/stefan_jankovich

Popularni jutjuber Stefan Janković, poznatiji na društvenim mrežama kao Janko, na Jutjubu broji preko milion pratilaca koji već godinama prate njegov sadržaj.

Janko je prvi put bio zapažen od strane medija zbog sadržaja koji je snimao sa majmunom, a nedavno se povela polemika i o lavu kog je neko vreme objavljivao na društvenim mrežama.

Influenser je zbog toga završio i na sudu, u svojstvu svedoka, s obzirom na to da je izjavio da lav nije njegov, kao i da ga je pozajmio od drugara. Nakon toga, životinja je završila u zoološkom vrtu, a Janko ga je čak i posetio.

Poznato je da se Janko sa grupom influensera, među kojima se nalazi njegova devojka Anna Lazarević, kao i Uki Q, nalazi na Baliju. Oni istražuju brojne lepote ove egzotične destinacije, a jedan od izleta se sastojao i od susreta sa majmunima.

Jutjuber se ovim povodom prisetio svojih influeserkih početaka, te je podelio sa pratiocima kako je izgledao susret sa ovim divljim životinjama, kao i koja njegova greška je dovela do potpunog haosa.

„Svi znate da sam poznat po majmunu, koliko god to smešno zvučalo.. Ali je neverovatan osećaj kada si okružen divljim majmunima koji su slobodni i svi čekaju da ih nahraniš pa sam zato ja odlučio da kupim punu kesu banana ŠTO NIJE TREBALO DA URADIM jer su svi skočili na mene da mi otimaju. Na kraju sam se izvukao i spasio živu glavu, ali ja ne bih bio ja da ne napravim nešto ludo“, napisao je on, a potom i okačio slike sa majmunima, kao i snimak na kom ga oni napadaju u pokušaju da dođu do banana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Ova objava broji preko 23 hiljade lajkova i nasmejala je mnoge njegove fanove koji su se takođe prisetili njegovog sadržaja s početka karijere.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence