Pretraži

„SVEŽE OPRANI OD GREHOVA“: Naši influenseri otišli na spiritualno čišćenje, Janko pokazao kako čisti telo i dušu od ZLA (FOTO)

Influence
0
JANKO
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influenser Stefan Janković je sa svojom devojkom i još nekoliko poznatih influensera otputovao na Bali, a sada je još jednom fotografijom koju je podelio na Instagramu, pokazao kako provode vreme.

Janko često sa svojim fanovima deli zanimljive trenutke iz svog života, a ono što je sigurno jeste da njemu humor ne manjka. Pored objava iz svakodnevnog života on često deli fotografije i sa putovanja, na koja uglavnom odlazi sa svojom devojkom Anom Lazarević.

Upravo sa Anom, ali i sa još nekoliko poznatih influensera je nedavno otputovao na Bali, a njegova najnovija objava je privukla veliku pažnju njegovih fanova.

Influenseri su posetili poznati hram Tirta empul, čiji naziv u prevodu znači „Sveti izvor vode“. Tirta empul je aktivan hram i mnogi Balinežani dolaze ovde da se pročiste spiritualno.  Hram je posvećen bogu Vishnu, koji se takođe smatram bogom vode.

Navodno postoji i poseban ritual spiritualnog čišćenja i on ključuje da se okupate vodom ispod svakog od ovih 13 mlazova vode.

Izgleda da je i Janko čuo za ovaj ritaul, pa je rešio „da se opere“.

– Otišao da operem grehove, kupanje u svetoj vodi, čistimo telo i dušu od zla – napisao je Janko pa dodao komenar koji je sve nasmejao:

STEFAN JANKOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

– Ni Dunav ne može da me opere. – napisao je Janko, pa podelio sliku sa ostalim članovima muške ekipe sa ovog putovanja i napisao:

STEFAN JANKOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

– Sveže oprani od grehova!

STEFAN JANKOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Na ovoj slici se našao i influenser Luka Bojović, koji se prvo oduševio ljuljaškama sa kojih se vidi neverovatan pogled, a onda je objasnio malo više o ovom hramu:

– Nakon ljuljaške odlazak u Tirta hram, mesto gde većina putnika nalazi spiritualno čišćenje od grehova. Možete ući u svetu vodu – napisao je influenser pa dodao:

LUKA BOJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

– Sveti hram i izvor života, vrtovi vode i raskošna lepota. Postao je popularan zahvaljujići filmu „Eat Pray Love“ u kom Džulija Roberts dolazi u hram. Njena poseta mu je donela najveću popularnost – istakako je Luka.

LUKA BOJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Podsetimo se, influeneri su pre posete izvora posetili i zološki vrt majmuna, iz kog su takođe oduševili svojim objavama na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence