Pretraži

Ispunio očekivanja: Milicu Todorović novi dečko raznežio nizom iznenađenja, pevačica nikad srećnija (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial, laziclaza

Pevačica Milica Todorović dobila je posebno iznenađenje povodom jučerašnjeg datuma.

Brojne poznate ličnosti proslavile su juče Dan zaljubljenih u društvu voljenih osoba, a među njima se našla i Milica koja već neko vreme uživa u ljubavi sa izvesnim Lazarom Granićem.

Prvo javno pojavljivanje par je imao pre samo nedelju dana, međutim kako pojedini mediji prenosi oni u ljubavi uživaju već nešto više od dva meseca. Nekadašnji maneken koji sada radi u bjuti industriji osvojio je pevačicino srce, a par se ne razdvaja te su do sada više puta uhvaćeni kako uživaju u zajedničkim trenucima.

S obzirom na to da je sada srećno zaljubljena, Milica se pre nekoliko dana našalila i otkrila kakva očekivanja ima za Dan zaljubljenih. Ona je svom storiju podelila kamion koji prevozi veliki buket ruža. Lazar je očigledno pevačicu shvatio ozbiljno, pa je ona povodom jučerašnjeg praznika dobila upravo ogroman buket crvenih ruža u kutiji.

Ona je sliku cveća okačila na svom Instagramu uz kratak opis „Srećan Dan zaljubljenih“.

Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Međutim, proslava se nije ovde završila, a par je uživao u romantičnoj večeri u jednom prestoničkom restoranu u kom je za dobru atmoferu bio zadužen Toni Cetinski.

Milica je podelila snimak iz restorana, na kom je ispozirala vidno nasmejana i srećan dok joj je osmeh sve vreme izvlačio neko van kamere, a evidentno je da se radi o njenom novom izabraniku.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/milicatodorovicofficial

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz