Pretraži

Isplivala prepiska Bejbi Lazanje i njegove verenice: Na jednu stvar mu je posebno skrenula pažnju, pa komentarom nasmejala sve (FOTO)

Showbiz
0
Foto; Instagram printscreen/the_baby_lasagna

Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja, koji je na ovogodišnjoj Evroviziji koji je pesmom „Rim Tim Tagi Dim“ oduševio Evropu i zauzeo visoku drugu poziciju, ne prestaje da privlači pažnju javnosti u regionu.

Dvadesetosmogodišnji muzičar Marko Purišić, poznatiji pod imenom Baby Lasagna, stekao je ogromnu popularnost nakon što se Evropi ove godine na Evroviziji predstavio pesmom „Rim Tim Tagi Dim“, koja je Hrvatskoj, čiji je bio predstavnik, donela visoku drugu poziciju na popularnom muzičkom takmičenju.

Marko je, osim numerom koja je osvojila publiku širom Evrope, veliki broj fanova prikupio i zbog svog originalnog imidža i ekscentričnog stila.

Iako se evrovizijska euforija stišala, mediji u regionu i dalje pomno prate svaki korak Bejbi Lazanje, a sada je veliku pažnju privukla njegova najnovija objava na Instagramu.

Naime, on je sa fanovima podelio prepisku sa svojom verenicom Elizabetom Ružić, kojoj je otkrio da se priprema za jedan intervju, međutim, dobio je odgovor koji nije očekivao.

Gde ćete se naći na kraju? I please obuci nešto lepo! – napisala je Elizabeta, što je nasmejalo Marka, pa je poruke podelio na Instagramu uz komentar:

„Kad Elizabeta nije kod kuće, a imaš intervju.“

Foto; Instagram printscreen/the_baby_lasagna

Podsećamo, Marko je nedavno objavio fotografiju sa jednog događaja na kom se pojavio u elegantnom izdanju, a tada je uz fotografiju ostavio komentar koji govori da je njegova verenica i te kako vodi računa o njegovom stilu.

„Elizabeta mi nije dala da obučem trenerku“, našalio se tom prilikom Marko.

Inače, Elizabeta se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a sa Lazanjom često sarađuje na raznim projektima, među kojima je i spot za evrovizijsku pesmu „Rim Tim Tagi Dim“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz