Pretraži

„Ili ga voliš ili ga ne voliš“: Vojaž javno progovorio o kolegama, pa posebno izdvojio jednog repera (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Naš popuarni reper Vojaž javno je progovorio o svojim kolegama i njihovoj muzici, a jednog repera posebno je istakao.

Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž ne prestaje da niže muzičke uspehe nakon izlaska albuma “Guns n Roses“. Ovaj mladi reper je tokom celog leta bio zauzet zbog mnogobrojnih zakazanih nastupa, te je očigledno da je za njega ova godina i te kako uspešna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Iako je Mihajlo zauzet zbog nastupa, ali i rada na novim projektima, on ponekada ugrabi i malo slobodnog vremena, koje često koristi za onlajn druženje sa svojim fanovima.

Ovog puta on je snimao lajv na Tiktoku sa svojim producentom gde je odgovarao na razna pitanja, ali je i komentarisao i svoje kolege, kao i to kako mu se dopada njihova muzika.

Jedan od njih bio je Petrov, o kom je Vojaž imao samo lepe reči.

@luviie_petrov 💋💋💋💋 #petrov #urfavpetrov #petrovicka🖤 #viraltiktok #viralvideo #fyp #viral @urfavpetrov ♬ original sound – luviie_petrov

“Voliš ga ili ga ne voliš, lik ima prepoznatljivu muziku, čim čuješ početak pesme i ono odmah znaš da je Petrov. Ne tripuješ se da li je Žika ili Mika, zn aš da je Petrov. Lik je prepoznatljiv, to je najvažnije kod artista“, ispričao je Mihajlo u lajvu.

Vojaž do sada nije se javno oglašavao po pitanju novih lica na javnoj sceni, te je ovo jedna od retkih situacija gde je ovaj mladi reper javno rekao svoje mišljenje o novom artistu, a ovog puta to je Petrov.

Reper Petrov se još uvek nije oglašavao po pitanju ove izjave, a možda baš ovakav Mihajlov komentar aludira na neku njihovu buduću muzičku saradnju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz