Pretraži

BIVŠI MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN U DRUŠTVU NAŠE POZNATE INFLUENSERKE: Snimak Marije Žeželj i Skota Disika kruži mrežama, ovaj spoj iznenadio je SVE!

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:marijazezelj

Na društvenoj mreži Tiktok osvanuo je snimak naše poznate influenserke i modela Marije Žeželj kako pozira, a iza objektiva se nalazio ni manje ni više nego – Skot Disik, bivši muž Kortni Kardašijan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Marija Žeželj je svoju karijeru influensera započela pre par godina i tada joj je glavni izvor prihoda bio Jutjub, ali se ubrzo upustila i u modne vode.

Ona je bila jedan od modela za razne poznate brendove, te ako je suditi po njenim Instagram objavama, ona je vrlo uspešna u modeling svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Najveći uspeh je doživela kada se fotografisala za Rijanin brend “Fenty beauty“ , a kako je ona sama tada naglašavala, tom prilikom je ispunila svoju najveću želju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Ovog puta se našla u centru pažnje zbog videa koji je izašao na društvenoj mreži Tiktok.

Naime, na snimku se nalazi Marija Žeželj sa još jednim modelom, a u narednim kadrovima se vidi bivši muž Kortni Kardašijan, Skot Disik koji je bio fotograf tog seta.

@secretfairytale Bivši muž Kortni Kardasijan slika Mariju Zezelj 😍 #fyp #foryou #foryoupage #viraltiktok #yxzcba #marijazezelj #scotdisick #kortnikardashian #models #serbianmodel #photoshoot #fashioninspo #scottdisick #model #tiktoksrbija #caosvima #srbija #secretfairytale #balkan #trend #trending #fypシ゚viral #fypage #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound – urfavpetrov

Na Tiktoku je video postao ubrzo viralan, jer niko nije očekivao da se nešto tako može dogoditi, ali je Marija dokazala da je sve moguće.

Ono što je začudilo mnoge je to šta će Skot Disik iza objektiva s obzirom na to da on nije fotograf, međutim, postoji mogućnost da je Kortnin bivši muž odlučio da se oproba i u novom poslu.

Disik je snimak sa seta podelio na svom Instagram profilu, a kratkim komentarom nagovestio je da je reč o fotografisanju za Vogue.

„Nemojte samo da stojite, hajde, radimo! Zauzmite pozu! Vogue“, napisao je Skot uz objavljeni video, na kom je pred njegovom kamerom pozirale Marija sa još jednim modelom.

Podsećamo, kontoverznog Skota Disika javnost je upoznala kao supruga Kortni Kardašijan u rijalitiju „Keeping up with the Kardashians“ i upamtila ga kao „preljubnika“ i „bludnog zeta rijalitija“. Disik je sa najstarijom ćerkom Kris Džener i Roberta Kardašijana proveo skor deceniju – bili su zajedno od 2006. do 2015. godine i tokom dugogodišnje veze dobili su troje dece – ćerku Penelope (11) i sinove Mejsona (14) i Rejna (9).

Svakako su svi bili začuđeni prizorom koji su videli na Tiktok videu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Prisetimo se, Marija je nedavno bila u centru pažnje medija, jer se spekulisalo o njenoj vezi sa sinom britanskog milijardera Dejvida Barklija, Aliterom Barklijem.

Marija do sada nije ni jednog trenutka potvrdila vezu sa Alisterom, ali su na internetu par puta osvanule njihove prisne zajedničke slike, te su tako ljudi i zaključili da su oni zapravo zajedno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News