Pretraži

„Ja sam samohrana majka i jedini roditelj“: Poznata pevačica krila da je trudna, a sada javnost šokirala izjavom da sama odgaja dete

Showbiz
0
Igi Azejlija
Foto: Instagram printscreen/thenewclassic

Reperka Igi Azilija dugo je od  javnosti krila da je trudna, nakon čega je iznenadila javnost priznanjem da se ostvarila u ulozi roditelja, a sada je otkrila da sama odgaja svog sina.

Igi Azilija, australijska reperka i manekenka već godinama svojom muzikom osvaja pažnju publike širom sveta. Premda se u jednom momentu, nakon porođaja povukla iz sveta muzike, nakon godinu dana se vratila sprema da izdominira.

Sada ona ponovo oduševljava svojim nastupima i predana je poslu koliko god je to moguće, s obzirom da sama odgaja svog sina.

Naime, ona je pre četiri godine postala majka, a na svet je donela sina kom je dala ime Oniks. Malog Onikasa je dobila sa poznatim umetničkim imenom Playboi Carti, međutim, kako je nedavno navela to je samo na papiru. Kako je otkrila tokom gostovanja u podksatu „Sony Music Entertainmenta“, ona je uglavnom jedini roditelj njihovom zajedničkom detetu.

“Uglavnom sam samohrana majka. Uglavnom sam jedini roditelj. Bez nepoštovanja, ali da, ja zapravo ne radim zajedno to sa bivšim i to je samo stvarnost. Jedan roditelj, 24 časa dnevno”, istakla je Igi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Upravo to je razlog zašto je nakon što je postala majka i dobila sina, poželela da malo uspori i da prioritet bude sin, a ne karijera.

“Ne želim više da svuda putujem. Želim da vodim sina u školu. Želim da ima uspomene sa mnom i da mu dam to vreme. Zaista mi je važno”, napominje Igi. Podsetimo se, sama vest o tome da je pevačica postala majka bila je šok javnosti i to zbog činjenice da niko nije ni znao da je ona trudna, već je samo jednog dana obavestila javnost da se porodila.

„Imam sina. Čekala sam pravi trenutak da nešto kažem, ali čini se da, što više vremena prolazi, to bolje shvatam da ću se osećati anksiozno u vezi sa deljenjem te vesti sa celim svetom. Želim čuvati njegovu privatnost, ali želim da znate kako on nije tajna i da ga neopisivo volim“, napisala je ona tom prilikom na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz