Pretraži

GORDON REMZI DOBIO SINA: Poznati kuvar posato otac po 6. put, pa fotografijom naslednika raznežio sve (FOTO)

Showbiz
0
Gordon Remzi
Foto: Instagram printscreen/gordongram

Poznati kuvar Gordon Remzi postao je otac po 6. put, a srećne vesti odmah je podelio sa svojim fanovima!

Gordon Remzi sa suprugom Tanom dobio je šesto dete, i to u svojoj 57. godini. Oni su ovu trudnoću baš ako i prethodnu dugo krili, a sada je Remzi na svom Instagramu sa svojim mnogobrojnim pratiocima podelio ovu prelepu vest.

On je objavio sliku iz porodilišta, na kojoj se vidi kako ljubi svog tek rođenog sina, pa je na sliku dodao komentar:

— Poželite dobrodošlicu Džesiju Džejmsu Remziju, 3 kilograma i 400 grama teškom. Još jedan paketić ljubavi za Remzi brigadu! 3 dečaka, 3 devojčice… Gotovo — napisao je kuvar.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Podsećamo, par već ima petoro dece — ćerku Megan, koja je najstarija i ima 25 godina,  blizance Džeka i Holi , Matildu i Oskara koji ima tek 4 godine, a sada je ovu porodicu upotpunio još jedan član.

Remzi je napisao je da čitav ovaj događaj „neverovatan rođendanski poklon“, s obzirom da je rođendan proslavio pre samo nekoliko dana, tačnije 8. novembra.

I Tana, koja inače ima 49 godina, podelila je na Instagramu fotografiju, napisavši da je porodica blagoslovena prinovom.

– Bilo je ovo 9 nervnoznih meseci, ali smo uspeli i blagosloveni smo malim „paketom“. Porodica Remzi je sad definitivno kompletna. Džesi Džejms Remzi, toliko te volimo – prokomentarisala je novopečena mama.

Njih dvoje su u braku od 1996. godine, a Taninu trudnoću su skrivali od javnosti. Ipak u sptembru ove godine poznati kuvar je nagovestio da radi na proširenju porodice. On je u podkastu priznao da ga je Tana pritiskala da imaju šesto dete, iako sam nije bio zagrejan za tu ideju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz