Pretraži

„IZVINI TATA“: Marijana Mićić po prvi put sa obe ćerkice nakon porođaja, obratila se javno suprugu (FOTO)

Showbiz
0
marijana mićić
Foto: Instagram printscreen/micicmarijana

Jedna od naših poznatih glumica i voditeljki, Marijana Mićić, pre nepunih mesec dana se porodila i dobila drugu ćerku sa svojim dugogodišnjim partnerom.

Marijana i njen partner, Miloš Marijanović, za drugu naslednicu su izabrali ime Sena. Glumica je do sada često delila preslatke trenutke sa prvom ćerkicom, a sada polako počinje da uživa i sa drugom naslednicom, te je podelila fotografiju iz šetnje sa obe devojčice.

Ona se našalila i na partnerov račun, pa mu je uz poruku „Izvini tata, 3:1 za nas! Devojkee“, poručila da je brojčano nadjačan.

Podsetimo, Marijana je osam godina u vezi sa Milošem, a par se po prvi put ostvario u ulozi roditelja 2021. godine. Glumica je trudnoću krila od javnosti čitavih pet meseci, a za drugo stanje su znali samo njeni najbliži.

Nakon porođaja, ona je otvoreno pričala o borbi sa kilogramima, te je otkrila da se za 9 meseci ugojila čitavih 17 kilograma, ali je u prve nedelje nakon što je na svet došla njena ćerkica izgubila 14 kilograma.

Marijana Mićić i njen partner nisu u braku, a ona je navela da se oseća kao da jeste, samo nema papir da to dokažem, pa se našalila i kao razlog zašto se ne venčaju navela njegovo prezime.

Glupo mi je da promenim prezime zato što mi je glupo da budem Marijana Marijanović. Miloš se preziva Marijanović“, sa osmehom je rekla glumica u emisiji „Praktična žena“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz