Pretraži

„U OVIM GODINAMA BIH RADO TO ISKORISTILA“: Goca Tržan progovorila o surogat majčinstvu

Showbiz
0
Instagram/gocatrzan

Pevačica Goca Tržan je, podstaknuta primerom Marije Šerifović, otvoreno progovorila o surogat majčinstvu i iskreno priznala šta misli o ovoj metodi.

Poznata pevačica Goca Tržan ne libi se da javno i bez dlake na jeziku govori o svim aktuelnim temama, a tako je bilo i ovog puta kada se za domaće medije osvrnula na surogat mačinstvo, podstaknuta primerom Marije Šerifović, koja je pre nekoliko dana oduševila javnost kada je otkrila da je, putem ove metode, postala majka.

Goca, koja sa bivšim partnerom ima ćerku Lenu, otvoreno je progovorila o ovoj temi, priznavši da bi se i sama odlučila za ovakav korak.

– Ja bih to sada u ovim godinama vrlo rado iskoristila, tako da surogat majčinstvo postoji u mnogim državama, u Americi već godinama, samo mora pravno da se zaštiti. Nekada davno, u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi, pa se onda dogovori sa sestrom da joj ona rodi dete, to se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji. Nekada se nije plaćalo, radilo se od srca, sada se plaća i to je to – istakla je Tržanova za „PulsOnline.rs“.

Foto: Instagram printscreen/gocatrzan

Inače, surogat majčinstvo je ovih dana česta tema u medijima, s obzirom da je pevačica Marija Šerifović pre nekoliko dana dobila sina Marija preko surogat majke.

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu – napisala je Marija u opisu fotografije na kojoj je ona sa detetom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz