Pretraži

GOCA TRŽAN PROGOVORILA O PORODICI I FINANSIJAMA: „Uvek imamo za hleb i za jogurt – nama je dovoljno!“

Showbiz
0
Instagram/gocatrzan

Poznata pevačica Goca Tržan progovorila je o svojim finansijama, istakla na koji način ona i njen izabranik zadrađuju, ali i ko na koji način troši pare.

Goca Tržan često u javnosti priča o svojoj porodici, o svojoj naslednici Leni, kao i o svom izabraniku Raši Novakoviću. Ona je ovom prilikom progovorila o njihovim finansijama, ali se i osvrnula na to u kakvoj je porodici ona odrasla.

Ona je istakla na koji način oni zarađuju novac, kao i kako to Raša troši.

– Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno – rekla je pevačica,

Photo: Instagram/gocatrzan

Ona je nakon ovoga dodala da Raša nju voli takvu kakava je i da je svestan da ona ima 50 godina, ali da njemu to ne smeta.

– Ja iz babe u devojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu – priča ona.

Ona je takođe rekla kako njih dvoje uvek jedva čekaju da vreme provode zajedno, ali je i otkrila oko čega se najčešće svađaju.

– On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vreme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno – rekla je pevačica za Star.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz