Pretraži

„KADA POGLEDAŠ SVOJE DETE, TO TI JE OGLEDALO“: Goca Tržan progovorila o svojoj ćerki, pa priznala šta svakodnevno uči od nje

Showbiz
1
goca tržan
Photo: Instagram/gocatrzan

Poznata pevačica Goca Tržan neretko priča o svojoj ćerki Leni, a sada je ona otkrila kakva je njena naslednica zaista!

„Borba“ sa tinejdžerima nije laka. U tom uzrastu deca počinju da upoznaju sebe, da se grade, približavaju se svetu odraslih i u tom trenutku dolazi do sukoba između dečjeg sveta koji ostavljaju iza sebe i sveta u koji ulaze polako. Upravo zbog tog sukoba u njima samima dešava se i sukob sa spoljnima svetom, pa tako odgajanje jednog tinejdžera predstavlja pravi izazov.

Ćerka Goce Tržan, Lena, ima šesnaest godina, a Goca je u jednoj emisiji otkrila kako izgleda svakodnevi život sa jednim tinejdžerom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Lena nije opasnica, ona samo ima svoj stav u životu. Ja joj se divim i svakog dana učim od nje. Mislim da svaki pametan roditelj shvati u nekom trenutku da ima puno da nauči od svog deteta. Jer deca služe da pokažu našu sliku. Kada pogledaš svoje dete, to ti je ogledalo. Moje dete je pri sebi, ume da se bori i da kaže ne. To učim svakog dana od nje – rekla je pevačica za Kurir TV i dodala:

– Ima dana kada bih joj iskopala oči, kao svaki roditelj. Ali to je normalna stvar kada imaš tinejdžera u kući, svaki roditelj koji ima tinejdžera zna o čemu pričam.

Foto: Instagram printscreen/gocatrzan

Goca je takođe priznala ranije da ima jako otvoren dnos sa ćerkom a da ona često, ono što prećuti njoj, kaže njenom suprugu Raši, sa kojim ima poseban odnos.

– Malo sam ljubomorna na odnos koji imaju, moram priznati – otkrila je Goca.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz