Pretraži

GOCA TRŽAN POSLALA SANŽNU PORUKU O LJUBAVI: „Želim svima ono što se meni dogodilo!“

Showbiz
0
Photo: Instagram/gocatrzan

Pevačica Goca Tržan na svom Instagram profilu objavila je sliku sa svojim izabranikom Rašom Novakovićem, pa je tom prilikom svima uputila snažnu poruku o ljubavi.

Goca Tržan često u javnosti priča o svojoj porodici – o svojoj naslednici Leni, kao i o svom izabraniku Raši Novakoviću. Oni važe za skladnu porodicu punu ljubavi, što pevačica uopšte ne pokušava da sakrije. Ljubav između nje i Raše cveta, a sada je pevačica na Instagramu postavila fotografiju sa svojim suprugom, pa poručila koliko ga voli i poželela svima da dožive isto što je i ona.

– Želim vam svima da makar jednom u životu volite nekoga bez očekivanja, bez stida, da možete da budete istiniti i svoji a ipak voljeni. Ljubav je sloboda, nije žrtva. Ljubav je trka na duge staze, nije sprint. Ljubav je posvećenost, nije tolerancija. Volim te Radomire Novakoviću – poručila je Goca svom suprugu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Ovaj par je inače 11 godina u ljubavi, a od toga sedam u braku, a pevačica je i ranije jednom prilikom istakla koliko je presrećna što ga ima za supruga, kao i kakav je on prema njenoj ćerki Leni.

– Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: ‘Aman čoveče, pusti je’. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo – rekla je jednom prilikom Goca koja je i javno poželela svima da pronađu srodnu dušu kao što je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz